Imanuel doo i Equiplanet: Partnerstvo za Garantovan Uspeh

Doprinosimo Vrhunskom Performansu Vaših Konja: Feeding Solution – Equine Performance Nutrition

Imanuel doo je predani distributer visoko kvalitetnih mineralnih dodataka za ishranu, pružajući podršku svim kategorijama životinja od 2001. godine. U našem naporu da unapredimo ponudu i pružimo izvanredne proizvode, ponosno najavljujemo našu saradnju sa renomiranom kompanijom Tecnozoo kao ekskluzivnim zastupnikom za njihovu marku Equiplanet.

Kvalitet Iznad Svega:

Brzi uspon u prepoznatljivosti brenda Equiplanet u Italiji i širom sveta rezultat je ne samo kvaliteta i pažnje posvećene proizvodnji, već i podrške tehničkog osoblja u inovaciji i optimizaciji proizvoda. Naši proizvodi nastaju iz stalne razmene informacija između tehničko-komercijalne mreže i osoblja zaduženog za istraživanje i formulaciju.

Sertifikovani ISO 9001:2008 & Bez GMO:

Kako bismo osigurali da se prva dva cilja ispune u potpunosti i u cilju kontinuiranog unapređenja, kompanija je dobila sertifikat sistema ISO 9001:2008 i implementirala kvalitet u proizvodnji koristeći samo sirovine bez GMO-a i proteine i masti životinjskog porekla.

Sistem Kontrole i Upravljanja Kvalitetom:

Sistem kontrole i upravljanja kvalitetom, standardizacija i kodiranje proizvodnje, kontinuirana obuka operatera na liniji i izbor dobavljača i sirovina, zajedno sa analitičkim kontrolama, sve se spaja kako bi se garantovali visoki standardi kvaliteta proizvoda i pouzdanosti.

Fokus na Klijenta:

Fokusiranje na klijenta, težnja da ga podržimo u svim zahtevima i informišemo o našim inovativnim tehničkim rešenjima, ključni je element za kompaniju i esencijalan ulaz u potrazi za novim proizvodima i unapređenju već dostupnih. Equiplanet cilja da obezbedi visokoperformantne proizvode koji zadovoljavaju zahteve i očekivanja klijenata, uz istovremeno ispunjenje potreba i zahteva životinja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *